DE BESTE KETELS EN DE BESTE SERVICE.

Wil je goede drank stoken dan is niet alleen kennis en een goed recept belangrijk maar ook de juiste distilleerketel van goede kwaliteit. Een stooketel kan het verschil zijn tussen goede en slechte drank. Koop je een stookketel bij Distilleerketels.com dan weet je zeker dat je een ketel aanschaft van goede kwaliteit en ben je verzekerd van ondersteuning voor én na je aankoop.

KETELS UIT DE BALKAN

In de Balkan landen hebben we jaren geleden kennisgemaakt met het stoken van drank. In ieder dorp is wel een stookketel aanwezig. Er zijn mobiele stookketels die op een aanhanger zijn gezet en zo rondtrekken. Rakija zoals wij dat kennen is in deze streek een cultuurgoed. Wie een gast ontvangt, schenkt een glas (eigengestookte) rakija. En dan maakt het niet uit of het ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds is. Rakija is grensoverschrijdend, verbroerderd  en zonder kennis van de taal is een gesprek over allerlei onderwerpen toch mogelijk.

NU OOK IN NEDERLAND

Wij zijn gegrepen door deze cultuur en de kwaliteit van de ketels die in deze regio gemaakt worden, waar drank stoken tot een kunst verheven is. Na wat te hebben geëxperimenteerd met RVS ketels blijkt dat de koperen ketels toch de beste kwaliteit geeft. Met de verkoop van deze ketels willen we de hobbystoker kennis laten maken met deze kwalitatief hoogstaande ketels