VEELGESTELDE VRAGEN

Lees hieronder de meest gestelde vragen over distilleerketels.com en haar producten!

Aan welke landen levert distilleerketels.com?

Wij leveren standaard aan Nederland en België. Wilt u dat wij de ketel naar een ander land opsturen? Neem dan even contact met ons op.

De algemene voorwaarden kunt u hier vinden.

Wij zijn door de douane gecertificeerd om distilleertoestellen te mogen importeren, te vervaardigen en te verhandelen.

Vergunningsnummer NL853347906

Het officiele antwoord volgens de letter van de wet is nee, u mag thuis geen alcohol stoken.

In de praktijk wordt er niet gehandhaafd. Zolang u de ketel alleen gebruikt voor het maken van drankjes voor eigen gebruik. Zorg er voor dat u NIMMER zelfgemaakte drank verkoopt.

Een gedoogbeleid voor het stoken van alcohol staat nergens beschreven, en het betekent dan ook dat het nog steeds strafbaar is. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van het niet naar de wet handelen met het gebruik van door ons verkochte ketels.

Een vergunning aanvragen kan wel, maar dan moet u in het bezit zijn van een KVK Inschrijving en beschikken over een ruimte die als AGP (Accijns Goederen Plaats) kan worden aangewezen. Deze ruimte moet vanaf de openbare weg door de Douane bereikbaar zijn zonder uw prive woning te hoeven betreden. Een schuur met alleen een deur in uw tuin is dus niet geschikt. Uw tuin is namelijk prive.

Voor meer info belt u het Douane kantoor.

Wilt u een vergunning aanvragen? Dat kan via deze link Dit doen wij dus niet voor u.

Nee, dit mag niet. U heeft een vergunning nodig om distilleerketels te importeren vanuit het buitenland. Bestelt u deze toch online dan heeft u dus kan op een hoge boete en inbeslagname. 

Distileerketels.com heeft deze vergunning wel en biedt zijn producten aan tegen scherpe prijzen en zijn vaak vanuit voorraad leverbaar. Daarnaast bieden wij garantie en geven wij u vakkundig advies. Redenen genoeg om bij Distileerketels.com te bestellen!